Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth & Raymond
een jaar geleden

Wat hebben wij de kraamweek als zeer prettig ervaren en dat komt mede door Jacqueline. Ze straalt rust uit en zet haar kennis in op een persoonlijke manier. Hierdoor hebben wij vertrouwen gekregen in het ouderschap. Ik zou iedereen kraamzorg Jac a Baby aanbevelen.

Bedankt voor deze fijne week!

Familie de Jong
2 jaar geleden

Wij hebben een ontzettend fijne week gehad met Jacqueline na de geboorte van onze Floor. Jacqueline voelde precies aan wat we nodig hadden en werd dikke vrienden met onze zoons van 4 en 6. Ondanks dat zij tegelijkertijd nog een gezin verzorgde, ontbrak het ons aan niets.

Dankjewel Jacqueline, voor alle goede zorgen! Onze 3e (en laatste) kraamweek was echt een feestje!

Anne-Juul
2 jaar geleden

Wat een fijne kraamperiode hebben wij gehad door Jacqueline. Ze heeft ervoor gezorgd dat het een onbezorgde start was! Jacqueline is een zorgzame en ervaren kraamhulp. Ze luistert goed naar wat je nodig hebt en waar behoefte aan is. De begeleiding bij het voeden vond ik erg fijn en dit deed zij met veel geduld en goede adviezen. Heel veel dank voor al je enthousiasme, gezelligheid en professionaliteit!

Maaike
2 jaar geleden

Jacqueline was ontzettend waardevol voor ons in de kraamweek. Zij kijkt niet alleen naar wat de baby nodig heeft, maar voelt ook ontzettend goed aan wat je als ouders nodig hebt. Bij ons gaf zij zowel veel rust na een hectische periode als vertrouwen in onze nieuwe rol als ouder. Haar manier van werken is erg persoonlijk en zij heeft ons veel handvatten gegeven die wij nu nog steeds gebruiken. Wij bevelen Jacqueline van harte aan!

Rochelle Baarse
2 jaar geleden

Wat een top vrouw is Jacqueline, wij zijn super tevreden over de kraamzorg die we hebben gehad. Ik was best onzeker in het begin en zij heeft mij daar echt overheen geholpen door haar kennis en ervaring. Van slimme tructjes tot gedetailleerde uitleg over hoe iets werkt. Buiten dat ze haar vak echt goed kent is ze ook een hele lieve, enthousiaste en gezellige vrouw.
Ik weet dat als er nog een tweede kindje komt dat we haar zeker weer bellen!!

Levent & Wai Shan
2 jaar geleden

Jac is voor ons heel waardevol geweest na thuiskomst uit het ziekenhuis. Ze luistert en speelt in op de behoefte van de ouders, ondersteunt daar waar nodig en brengt structuur. Ze kijkt met andere woorden niet alleen naar de baby maar ook naar ons als ouder en gezin. Wij bevelen daarom Jac van harte aan als kraambegeleiding en krijgt van ons een dikke 10.

Kelly Jansen
3 jaar geleden

Jacqueline heeft ons ruim een week bijgestaan na de geboorte van ons eerste kindje. Wij zijn ontzettend blij geweest met haar hulp. Ze gaf ons met name het gevoel dat wij in controle waren en het juiste deden, ook op onzekere momenten. Ze nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en nam ons vooral werk uit handen dat ertoe leidde dat we alle tijd met ons kleine zoontje konden doorbrengen. Ze kwam zelfs twee dagen na de kraamperiode nog even terug om ons kindje extra te wegen. Super fijn! Als we een tweede kindje mogen krijgen zullen we haar zeker weer bellen!

Annelies de Kruijff
3 jaar geleden

Via internet terecht gekomen bij Jacqueline. Vanwege een onverwachte thuisbevalling heeft Jacqueline ons als nieuwe ouders vanaf de eerste minuut geholpen met onze zoon. Jacqueline is professioneel, geduldig en ontzettend lief. Waar wij soms onzeker waren, stelde zij ons gerust. Waar wij honderd vragen hadden, kregen wij honderd antwoorden terug. Jacqueline toont echt interesse in jou als persoon en ziet haar werk niet als automatisme. Ook met de borstvoeding heeft Jacqueline geholpen, zodat dat vanaf het begin erg goed ging. Wij kunnen Jacqueline iedereen aanraden! Wanneer wij in de toekomst nog zwanger mogen worden van een tweede, willen we 100% Jacqueline weer als kraamzorg! Nogmaals dank voor alles!

Door
3 jaar geleden

Via een tip van mijn schoonzus kwamen wij bij Kraamzorg jac a baby terecht. Wij waren super blij met de hulp en tips die we hebben gekregen van Jacqueline. Wij voelde ons gelijk op ons gemak.
Door vroeggeboorte van onze zoon hebben we 2 dagen extra kraamhulp gekregen. Ze is flexibel en fijn in de omgang. Absoluut een aanrader!

Ilse Van Gent
3 jaar geleden

Jacqueline maakt waar wat haar doel is; zorg op maat bieden! Door haar jarenlange ervaring heeft zij veel mensenkennis. Haar aanpassingsvermogen is uitmuntend. Toen onze baby was geboren kwam zij in de avonduren helpen met de opstart thuis. Binnen enkele ogenblikken had zij de hele boel geanalyseerd en ging aan de slag. Jacqueline let niet alleen op moeder en kind, maar ook is zij er voor de papa’s en de andere eventuele kinderen in het gezin. Ik kijk terug op een fijne, zorgeloze kraamweek met een hele lieve kraamverzorgster die ik iedereen aanbeveel!