Reactie plaatsen

Reacties

Kelly Jansen
14 dagen geleden

Jacqueline heeft ons ruim een week bijgestaan na de geboorte van ons eerste kindje. Wij zijn ontzettend blij geweest met haar hulp. Ze gaf ons met name het gevoel dat wij in controle waren en het juiste deden, ook op onzekere momenten. Ze nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en nam ons vooral werk uit handen dat ertoe leidde dat we alle tijd met ons kleine zoontje konden doorbrengen. Ze kwam zelfs twee dagen na de kraamperiode nog even terug om ons kindje extra te wegen. Super fijn! Als we een tweede kindje mogen krijgen zullen we haar zeker weer bellen!

Annelies de Kruijff
18 dagen geleden

Via internet terecht gekomen bij Jacqueline. Vanwege een onverwachte thuisbevalling heeft Jacqueline ons als nieuwe ouders vanaf de eerste minuut geholpen met onze zoon. Jacqueline is professioneel, geduldig en ontzettend lief. Waar wij soms onzeker waren, stelde zij ons gerust. Waar wij honderd vragen hadden, kregen wij honderd antwoorden terug. Jacqueline toont echt interesse in jou als persoon en ziet haar werk niet als automatisme. Ook met de borstvoeding heeft Jacqueline geholpen, zodat dat vanaf het begin erg goed ging. Wij kunnen Jacqueline iedereen aanraden! Wanneer wij in de toekomst nog zwanger mogen worden van een tweede, willen we 100% Jacqueline weer als kraamzorg! Nogmaals dank voor alles!

Door
19 dagen geleden

Via een tip van mijn schoonzus kwamen wij bij Kraamzorg jac a baby terecht. Wij waren super blij met de hulp en tips die we hebben gekregen van Jacqueline. Wij voelde ons gelijk op ons gemak.
Door vroeggeboorte van onze zoon hebben we 2 dagen extra kraamhulp gekregen. Ze is flexibel en fijn in de omgang. Absoluut een aanrader!

Ilse Van Gent
20 dagen geleden

Jacqueline maakt waar wat haar doel is; zorg op maat bieden! Door haar jarenlange ervaring heeft zij veel mensenkennis. Haar aanpassingsvermogen is uitmuntend. Toen onze baby was geboren kwam zij in de avonduren helpen met de opstart thuis. Binnen enkele ogenblikken had zij de hele boel geanalyseerd en ging aan de slag. Jacqueline let niet alleen op moeder en kind, maar ook is zij er voor de papa’s en de andere eventuele kinderen in het gezin. Ik kijk terug op een fijne, zorgeloze kraamweek met een hele lieve kraamverzorgster die ik iedereen aanbeveel!

Romy van der Ende
22 dagen geleden

Jacqueline is een super fijne kraamverzorgster! Ze heeft ons heel goed geholpen bij onze eerste zoon en dat zorgde ervoor dat we bij onze tweede niets anders wilde dan haar!
Jacqueline is persoonlijk, professioneel en ontzettend lief. Zij heeft er echt voor gezorgd dat ik vol vertrouwen borstvoeding kon geven bij onze tweede, terwijl het bij de eerste niet was gelukt.
Een ontzettende aanrader voor iedereen!

Rowan Groeneveld
een maand geleden

Jac is een lieve professionele vrouw die weet waar ze het over heeft. Voordat de baby geboren is zal er een intake plaatsvinden. Hierin wordt er kennis gemaakt en legt Jac uit wat er van haar verwacht kan worden.
Jac neemt de tijd om dingen uit te leggen.
Geduldig behulpzaam professioneel zijn de juiste woorden voor haar.
Echt een aanrader!