Reactie plaatsen

Reacties

Marije
een maand geleden

Jacqueline is een topper! Onze tweeling kwam eerder dan gepland, hierin is ze super flexibel wat erg fijn is. Contact onderhouden is ook heel snel en prettig!
Eenmaal thuis na een paar weken ziekenhuis kwam Jacqueline meteen en heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat we nog uitgestelde kraamzorg zoudenckrij krijgen.
Jacqueline is heel nuchter, duidelijk en sturend wat heel fijn is als je met je eerste 2 kindjes thuis komt!

Super bedankt Jacqueline!

R, R & L
2 maanden geleden

Jacqueline heeft ons bijgestaan tijdens de bevalling en in de week na de geboorte van onze prachtige dochter. Niet alleen is zij kundig en ervaren. Ze is ook nog eens zorgzaam, geruststellend, liefdevol, enorm gezellig en flexibel waar ze kan.

Het was naast het krijgen van een gezonde baby een cadeautje om Jacqueline om ons heen te hebben. Aan het einde van de middag vonden we het heerlijk om weer teruggetrokken van ons kersverse gezin te genieten, maar we keken iedere dag weer uit naar haar komst. Stiekem missen we haar zelfs een beetje, dus bij dezen nogmaals: heel erg bedankt!

Mochten we ooit weer met een kletsnatte positieve zwangerschapstest in onze handen staan, ben jij de allereerste die het hoort!

Liesbeth & Raymond
2 jaar geleden

Wat hebben wij de kraamweek als zeer prettig ervaren en dat komt mede door Jacqueline. Ze straalt rust uit en zet haar kennis in op een persoonlijke manier. Hierdoor hebben wij vertrouwen gekregen in het ouderschap. Ik zou iedereen kraamzorg Jac a Baby aanbevelen.

Bedankt voor deze fijne week!

Familie de Jong
2 jaar geleden

Wij hebben een ontzettend fijne week gehad met Jacqueline na de geboorte van onze Floor. Jacqueline voelde precies aan wat we nodig hadden en werd dikke vrienden met onze zoons van 4 en 6. Ondanks dat zij tegelijkertijd nog een gezin verzorgde, ontbrak het ons aan niets.

Dankjewel Jacqueline, voor alle goede zorgen! Onze 3e (en laatste) kraamweek was echt een feestje!

Anne-Juul
2 jaar geleden

Wat een fijne kraamperiode hebben wij gehad door Jacqueline. Ze heeft ervoor gezorgd dat het een onbezorgde start was! Jacqueline is een zorgzame en ervaren kraamhulp. Ze luistert goed naar wat je nodig hebt en waar behoefte aan is. De begeleiding bij het voeden vond ik erg fijn en dit deed zij met veel geduld en goede adviezen. Heel veel dank voor al je enthousiasme, gezelligheid en professionaliteit!

Maaike
2 jaar geleden

Jacqueline was ontzettend waardevol voor ons in de kraamweek. Zij kijkt niet alleen naar wat de baby nodig heeft, maar voelt ook ontzettend goed aan wat je als ouders nodig hebt. Bij ons gaf zij zowel veel rust na een hectische periode als vertrouwen in onze nieuwe rol als ouder. Haar manier van werken is erg persoonlijk en zij heeft ons veel handvatten gegeven die wij nu nog steeds gebruiken. Wij bevelen Jacqueline van harte aan!

Rochelle Baarse
3 jaar geleden

Wat een top vrouw is Jacqueline, wij zijn super tevreden over de kraamzorg die we hebben gehad. Ik was best onzeker in het begin en zij heeft mij daar echt overheen geholpen door haar kennis en ervaring. Van slimme tructjes tot gedetailleerde uitleg over hoe iets werkt. Buiten dat ze haar vak echt goed kent is ze ook een hele lieve, enthousiaste en gezellige vrouw.
Ik weet dat als er nog een tweede kindje komt dat we haar zeker weer bellen!!

Levent & Wai Shan
3 jaar geleden

Jac is voor ons heel waardevol geweest na thuiskomst uit het ziekenhuis. Ze luistert en speelt in op de behoefte van de ouders, ondersteunt daar waar nodig en brengt structuur. Ze kijkt met andere woorden niet alleen naar de baby maar ook naar ons als ouder en gezin. Wij bevelen daarom Jac van harte aan als kraambegeleiding en krijgt van ons een dikke 10.

Kelly Jansen
3 jaar geleden

Jacqueline heeft ons ruim een week bijgestaan na de geboorte van ons eerste kindje. Wij zijn ontzettend blij geweest met haar hulp. Ze gaf ons met name het gevoel dat wij in controle waren en het juiste deden, ook op onzekere momenten. Ze nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en nam ons vooral werk uit handen dat ertoe leidde dat we alle tijd met ons kleine zoontje konden doorbrengen. Ze kwam zelfs twee dagen na de kraamperiode nog even terug om ons kindje extra te wegen. Super fijn! Als we een tweede kindje mogen krijgen zullen we haar zeker weer bellen!

Annelies de Kruijff
3 jaar geleden

Via internet terecht gekomen bij Jacqueline. Vanwege een onverwachte thuisbevalling heeft Jacqueline ons als nieuwe ouders vanaf de eerste minuut geholpen met onze zoon. Jacqueline is professioneel, geduldig en ontzettend lief. Waar wij soms onzeker waren, stelde zij ons gerust. Waar wij honderd vragen hadden, kregen wij honderd antwoorden terug. Jacqueline toont echt interesse in jou als persoon en ziet haar werk niet als automatisme. Ook met de borstvoeding heeft Jacqueline geholpen, zodat dat vanaf het begin erg goed ging. Wij kunnen Jacqueline iedereen aanraden! Wanneer wij in de toekomst nog zwanger mogen worden van een tweede, willen we 100% Jacqueline weer als kraamzorg! Nogmaals dank voor alles!