In 2013 heb ik mijn hart gevolgd en heb ik een opleiding gedaan tot kraamverzorgende én het leukste beroep van Nederland gevonden !

 

Een nieuw leven is kwetsbaar;

gevoel van geborgenheid, in contact zijn met je kindje, warmte en liefde geven zal de basis zijn waarbij ik jullie zal gaan coachen.

 

Ik heb in loondienst gewerkt bij  kraamorganisaties. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar ik wilde meer zorg op maat gaan bieden, zodat ik de zorg kan geven waar jullie als gezin behoefte aan hebben.  Daarom heb ik in 2018 de stap gezet naar zelfstandige kraamverzorgende.

 

Als zelfstandige kraamverzorgende kan ik aan jullie zorg op maat leveren en ben ik flexibel in de werktijden, alles in overleg natuurlijk.

 

Diploma’s:

Ik ben in het bezit van het diploma Verzorgende-IG niveau 3 met branche kraamverzorgster en volg elk jaar de vereiste cursussen om aan de kwaliteitseisen van het KCKZ (Het kwaliteitsregister voor Kraamverzorgenden waarbij ik aangesloten ben) te voldoen.

Algemeen:

De financiële afwikkeling van de verleende kraamzorg gaat via uw verzekeringsmaatschappij.  De kosten worden conform uw verzekeringsvoorwaarden vergoed (49 uur bij borstvoeding en 45 uur bij flesvoeding).  Tijdens het intakegesprek bij u thuis worden de uren volgens het LIP formulier met u besproken, zijn er situaties waarbij er meer zorguren nodig zijn dan kunnen we de mogelijkheden  bespreken.