Ik heb in loondienst gewerkt bij diverse kraamzorg organisaties. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar ik wilde meer zorg op maat gaan bieden, zodat ik de zorg kan geven waar jullie als gezin behoefte aan hebben. Daarom heb ik in 2018 de stap gezet naar zelfstandige kraamverzorgende.  

Als zelfstandige kraamverzorgende kan ik aan jullie zorg op maat leveren en staat gezondheid van moeder en kind voorop. 

 

Diploma’s:

Ik ben in het bezit van het diploma Verzorgende-IG niveau 3 met branche kraamverzorgster en volg elk jaar de vereiste cursussen om aan de kwaliteitseisen van het KCKZ (Het kwaliteitsregister voor Kraamverzorgenden waarbij ik aangesloten ben) te voldoen. Naast de verplichte cursussen heb ik ook andere cursussen gevolgd omtrent de kraamzorg, zoals badbevallingen, kramen bij onrustige baby, verzorging van de babyhuid.  

Algemeen:

De financiële afwikkeling van de verleende kraamzorg gaat via uw verzekeringsmaatschappij.  De kosten worden conform uw verzekeringsvoorwaarden vergoed (49 uur bij borstvoeding en 45 uur bij flesvoeding).  Tijdens het intakegesprek worden de uren volgens het LIP formulier met u besproken, zijn er situaties waarbij er meer zorguren nodig zijn dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.